Wilujeng sumping di GD

Salaku harga dek patio luar global ngarah, kami nawiskeun produk anu pangsaéna.

NAHA MILIH KAMI

Tujuan kami "Good Quality, Service Ikhlas, Palanggan punjul" .Hal ieu greatly dicaritakeun boga sakabéh rojongan kuat anjeun!

Populér

Produk urang

Tujuan kami "Good Quality, Service Ikhlas, Palanggan punjul" .Hal ieu greatly dicaritakeun boga sakabéh rojongan kuat anjeun!

Tujuan kami "Good Quality, Service Ikhlas, Palanggan Punjul".

saha urang

Shanghai Guandian Industrial Co., Ltd. (GD) diadegkeun dina 2015. Ieu mangrupakeun perusahaan tinggi-tech integral tina panalungtikan sarta pamekaran, manufaktur, pamasaran jeung jasa tina konci panto jempé, konci panto calakan sarta hardware.Basis manufaktur aya di Zhejiang, anu katelah "ibukota hardware".Taman industri ngawengku wewengkon leuwih ti 60 mu, sarta ngabogaan leuwih ti 700 toko ekslusif jeung leuwih ti 1000 toko jualan di nagara.

  • H52a2d3a0660641b9bc2874b3c07ac608d
  • 3
  • 1
  • 2
  • 5
  • 4
  • 6